Zichtbaarheid de Zonnebloemauto omgeving Haarlemmermeer.

Graag zouden wij u om hulp willen vragen bij het (nogmaals) onder de aandacht brengen Link: van de Zonnebloemauto in uw omgeving.

Omdat we recentelijk verschillende reacties uit heel het land hebben ontvangen van mensen met een lichamelijke beperking die aangaven niet op de hoogte te zijn van deze betaalbare vervoersoplossing, schrijven we u aan met de volgende vraag; ziet u een mogelijkheid om onze Zonnebloemauto meer onder de aandacht te brengen bij jullie inwoners en eventueel uw WMO-consulent(es)?

Kunnen gaan waar en wanneer je wilt.
Omdat ook dat voor mensen met een lichamelijke beperking niet altijd vanzelfsprekend is, biedt de Zonnebloem een vervoersoplossing op maat: de Zonnebloemauto; een huurauto waarmee mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel zelfstandig op pad kunnen.
Voor een bezoekje aan familie of vrienden bijvoorbeeld.
Een dagje uit of op vakantie.
Het bijwonen van een huwelijk of uitvaart.
De mogelijkheden zijn eindeloos!
En met 50 afhaallocaties is er altijd een Zonnebloemauto in de buurt.
De prijs (€45 per dag, incl. 100km) houden we marktconform omdat iemand met een lichamelijke beperking geen extra kosten zou moeten maken voor de huur van een auto.
Ook kunnen wij zorgdragen voor een vrijwillige chauffeur, mocht dit nodig zijn.

Locaties

Er zijn verschillende locaties waar de Zonnebloemauto gehuurd kan worden in uw omgeving: Link: Zie  – doe-mee/eropuit/auto-huren website.

Bron: Zonnebloem.nl