Week van de Toegankelijkheid 2019 en de viering van het 15-jarig bestaan van het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten.

In het kader van de Week van de Toegankelijkheid en de viering van het 15-jarig bestaan van het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten organiseren de Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer (BGH) en Team Sportservice een activiteit op donderdag 10 oktober.
Wij organiseren deze bijeenkomst in voor leden van de Gemeenteraad van Haarlemmermeer, Collegeleden, fractieassistenten, medewerkers van de gemeente, vrijwilligers en overige relaties van beide organisaties.

Gedurende deze middag willen wij u laten ervaren welke struikelblokken mensen met een beperking tegenkomen, maar ook hoe je ongeacht je beperking kunt ‘doen wat je zelf wilt’.
Voor dit thema wordt landelijk aandacht gevraagd tijdens de week van de toegankelijkheid.

Het doel van deze activiteit en de samenwerking met Team Sportservice Haarlemmermeer is om vanuit het landelijke thema van de Week van de Toegankelijkheid ‘Lekker Vrij: doen watje zelf wilt’ in te zoomen op toegankelijke sportactiviteiten voor iedereen en de inzet op een inclusief beleid.

Datum: donderdag 10 oktober
Tijd: 11.30 – 15.00 (inclusief lunch) Ontvangst in de hal van het Raadhuis (Inloop 11.00 uur)

Tijdens de opening wordt de BGH-duim voor 2019 uitgereikt aan een persoon of instantie die zich verdienstelijk heeft gemaakt.

Van 13.30 tot 15.00 vindt onder andere een rijstoelvaardigheidstraining plaats in de passage van het Cultuurgebouw.

Belangstellenden zijn welkom.
Om organisatorische redenen stellen wij het op prijs als u zich uiterlijk maandag 7 oktober aanmeldt bij bgh@meerwaarde.nL

Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer
Postbus 429 2130 AK Hoofddorp
Bezoekersadres: Dr van Dorstenstraat 12132 JR Hoofddorp
Tel.023-5698881

Bron: BGH