MEER VOOR ELKAAR PLUIM BGH.

De Belangengroepering Gehandicapten Haarlemmermeer heeft afgelopen zaterdag de Meer voor Elkaar-pluim ontvangen uit handen van wethouder Marjolein Steffens-van de Water.

Informatiemarkt Badhoevedorp 2017
Foto: Jur Engelchor

Tijdens de informatiemarkt Samen wonen, leven en meedoen in het dorpshuis in Badhoevedorp werd de pluim uitgereikt voor de jarenlange inzet van de BGH om ervoor te zorgen dat mensen met een beperking een volwaardige plek hebben in de Haarlemmermeerse samenleving.
Marjolein Steffens-van de Water die de pluim uitreikte namens het College van b&w: ‘De BGH en haar vrijwilligers zijn onze oren en ogen.
Zij zijn de ervaringsdeskundigen die ons laten zien wat er nodig is en wat er beter kan qua toegankelijkheid.’

Het hele interview kunt u via deze link beluisteren: uitreiking Meer voor Elkaar pluim.

Pluim voor BGH, Wethouder Marjolein Steffens-van de Water deelde op zaterdag 30 september een pluim uit aan de vrijwilligers van de Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer (BGH).
Dat deed zij in het kader van de Meer voor elkaar-toer.
BGH zet zich in voor de toegankelijkheid in de polder voor inwoners met een beperking en draagt zodoende bij aan de Meer voor elkaar-samenleving.
De uitreiking was tijdens een informatiemarkt in Badhoevedorp, georganiseerd door de gemeente samen met haar partners in zorg, welzijn en wonen.
Wethouder Tom Horn hield tijdens de informatiemarkt een toespraak over zelfstandig wonen.

Foto:  Wethouder Marjolein Steffens-van de Water deelde pluim uit aan de BGH , André Pijnaker, Ed Koster en Gerard Wetzel.

Foto: Jur Engelchor

Bron: Infor Meer